Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد ابوالقاسمی روز پنجشنبه در حاشیه در حال برگزاری نخستین جشنواره استانی هنر قرآنی دانش در گفت و گو با خبرنگاران در یزد، افزود :باید دانش‌آموزان را به سمت تقلید سوق داد یعنی مسابقات تقلیدی برگزار کرد و بدون اشکال گیری به آنها اجازه خواندن و کسب تجربه را به این گروه جمعیتی داد.

وی اظهارکرد: باید با ایجاد کرسی های تلاوت زمینه بروز و ظهور استعدادها را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالقاسمی که از هشت سالگی با تقلید از استاد عبدالباسط قاری معروف مصری به حوزه قرائت قرآن راه یافت، افزود: مهمترین نکته در قرائت، تقلید صحیح و درست از قاریان مصری است البته نه هر قاری آن کشور زیرا شرط اصلی تقلید، تطبیق صدای قاری با دانش آموز است به این معنا که دانش آموزان در ابتدا باید از کسی تقلید کنند که توان صوتی آنها با صدای قاری الگو در درجه های صوتی بیشترین همخوانی را داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر دانش‌آموزی از قاریانی که قدرت صوت قوی دارند، تقلید کند در حالی که توان صوتی لازم را نداشته باشد، ممکن است به صدای خود آسیب بزند بنابراین بهتر است دانش آموزان از قاریان تکنیکی تقلید کنند.

این قاری برحسته قرآن، استاد مصطفی اسماعیل و استاد غلوش را الگوهای مناسبی برای آموزش کلام الهی برای سنین ۱۲ تا ۱۶ سالگی دانست و گفت: این استادان علاوه بر اینکه از درجه بالای صوتی در تلاوتشان کمتر استفاده می‌کنند، با استفاده از تکنیک‌ها و آهنگ‌ها، تأثیرگذاری زیادی دارند و برای تقلید دانش‌آموزان، بسیار مؤثر تر از استادانی نظیر عبدالباسط هستند.

این مدرس  قرآنی کشور در بخشی از  سخنان خود ادامه داد: جو مذهبی خانواده و همت پدر و مادرش باعث شد از همان آغاز کودکی به قرآن و تلاوت علاقه خاصی پیدا کند. 

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره یادشده  به همت اداره کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش د ر استان یزد گفت:این جشنواره گامی ارزشمند و مؤثر در شناسایی استعدادهای قرآنی در بین دانش آموزان است.

نخستین جشنواره استانی هنر دانش قرآنی در ۱۴ رشته در چهار محور ادبی، آوایی، هنری و تولید محتوا در حوزه های قرآن، نهج البلاغه و نماز از ۳۰ دیماه سال ۹۹ در استان یزد درحال برگزاری است. 

این جشنواره ویژه دانش آموزان مقطع دوره اول، دوم ابتدایی و دوره متوسطه اول و دوم است و رشته های این جشنواره ترتیل و تحقیق ، سخنوری و فن بیان در قالب کنفرانس نهج البلاغه ، هم خوانی قران و تواشیح به صورت تک خوانی ، انشای نماز و دل نوشته با خدا، نقاشی و تصویرسازی، فن بیان و مجری گری با حفظ و دکلمه اشعار ولایی و قرانی است.

ساخت نماهنگ و فیلم کوتاه، تئاتر با محتوای قرانی به صورت درون خانواده، قصه گویی و نقالی قصص قرآنی، خوشنویسی در قالب کتابت احادیث و قران کریم، حافظ خوانی، صنایع دستی مشبک و معرق و طراحی پوستر از دیگر رشته هاست.

برچسب‌ها کلاس های قرآنی اداره کل آموزش و پرورش یزد مصر وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلاس های قرآنی اداره کل آموزش و پرورش یزد مصر کلاس های قرآنی اداره کل آموزش و پرورش یزد مصر وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است